Menu

Vaillant

www.vaillant.be

Over Vaillant Group

Vaillant Group is marktleider in Europa en stelt wereldwijd 12.000 mensen tewerk binnen de sector van de verwarmingstechnologieën. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Remscheid, Duitsland. De groep, die in 2015 een omzet van 2,41 miljard euro boekte, besteedt heel wat aandacht aan onderzoek en ontwikkeling om steeds zo goed mogelijk aan de behoeften van de klant te kunnen beantwoorden. De afdeling O&O telt 780 medewerkers en is daarmee niet alleen een van de grootste, maar zeker ook een van de meest creatieve binnen de sector. Vaillant Group is eigenaar van meer dan 2.000 octrooien en dient er jaarlijks bijna 50 nieuwe in.

Over Vaillant Group België

Het Belgische filiaal van Vaillant Group dat actief is binnen het domein van de verwarmingstechnologieën is gevestigd te Drogenbos en stelt 428 personen te werk. Met een omzet van 141 miljoen euro in 2015 mocht de onderneming zich ook in België marktleider noemen.

Green iQ-label

Green iQ is het eerste label dat de Vaillant-producten onderscheidt die efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit optimaal weten te combineren. Dergelijke toestellen vergen een vernuftig ontwerp van een uitzonderlijke kwaliteit en met een milieuvriendelijke en toekomstbestendige insteek.

Persberichten Vaillant

06/12/2017

Het verhaal van Åke is nog niet afgelopen. Er komt nog meer...