Menu

Sortimo Nederland BV

www.mysortimo.nl

43 jaar geleden startten de activiteiten van Sortimo in het Duitse Zusmarshausen, met de lancering van de befaamde blauwe koffer. De koffer met de uitneembare kunststof inzetbakjes ligt aan de basis van een uitgebreid productscala.

Vandaag is Sortimo uitgegroeid tot specialist in het inrichten van bedrijfswagens in de ruimste zin van het woord: van stationwagen tot MPV, van SUV tot compleet in te richten bus. Doel van Sortimo is het volledig ontzorgen van de eigenaar, berijder of beheerder van het bedrijfsvoertuig, met een "one stop shop" aanbod. Onze specialiteit is het leveren van maatwerk met standaard producten.

In Duitsland telt Sortimo International 9 vestigingen. Met 12 dochterondernemingen is het bedrijf vertegenwoordigd op de Europese, Amerikaanse en Aziatische markten.

De hoofdvestiging van Sortimo Nederland is gevestigd in Bergambacht, van waaruit een netwerk met voor een deel eigen Conversie, Service en Experience Centers, door geheel Nederland wordt aangestuurd. Sortimo Nederland levert snel uit een ruime voorraad en heeft een eigen assemblageafdeling.

Persberichten Sortimo Nederland BV

05/02/2018
26/07/2017
03/01/2017
23/09/2016