Menu

Fraikin Truck Renting

www.fraikin.be

Fraikin Truck Renting Belux is gespecialiseerd in verhuur, renting en leasing van bestel- en vrachtwagens. Met haar 4 vestigingen (Machelen, Mortsel, Luik en Luxemburg) en 80 personeelsleden heeft ze op dit ogenblik reeds meer dan 900 voertuigen op de baan.

Fraikin Truck Renting Belux biedt tal van flexibele oplossingen, gaande van verhuur op korte termijn, over financiële leasing, financiële renting en operationele leasing tot volledige fleet management contracten. Tevens worden ook complete onderhoudscontracten aangeboden. Tal van specifieke diensten maken de dienstverlening compleet: aanbieden van aanloop- en vervangingsvoertuigen, onderhoud, bandenservice, verzekering...

Door het aanbieden van dit uitgebreide dienstenpakket streeft Fraikin Truck Renting Belux naar een 100% mobiliteit van haar cliënteel.

Fraikin Truck Renting Belux is een 100% dochter van het Franse moederbedrijf Fraikin Truck Renting. Deze groep telt vestigingen in Frankrijk, Engeland, Spanje, België en Luxemburg en is met haar vloot van 33.000 voertuigen en een personeelsbestand van 3.000 werknemers de nummer 1 in Europa van niet-merkgebonden vrachtwagenleasemaatschappijen.

Persberichten Fraikin Truck Renting