Menu

Arval Belgium NV

www.arval.be

Over Arval
Arval, opgericht in 1989 en dochtermaatschappij van BNP Paribas, is de specialist in verhuur op lange termijn van bedrijfswagens. Arval biedt haar klanten – professionelen, KMO’s en grote internationale groepen – oplossingen op maat om de mobiliteit van haar medewerkers te optimaliseren en de risico’s verbonden met het wagenparkbeheer uit te besteden. Deskundig advies en hoogwaardige dienstverlening, de basis van Arval’s merkbelofte, worden geleverd in 25 landen door meer dan 4.000 medewerkers en in 14 andere landen dankzij haar netwerk van partners. Het totale leasewagenpark van Arval telde eind december 2014 725.000 voertuigen overal ter wereld. Binnen de Retail Banking activiteiten van BNP Paribas behoort Arval tot één van de 7 Domestic Markets.

www.arval.com

Over Arval Belgium
Als onderdeel van BNP Paribas is Arval Belgium gespecialiseerd in multimerken fullserviceleasing van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Sinds haar oprichting in 1991 blijft Arval Belgium groeien en behoort ze tot de top 5 van de leasingmaatschappijen in België. Vandaag beheren 210 werknemers meer dan 40.000 voertuigen.

www.arval.be

Over BNP Paribas
BNP Paribas is aanwezig in 80 landen en telt bijna 200.000 medewerkers, waarvan meer dan 150.000 in Europa. De groep bekleedt sleutelposities in haar drie kernactiviteiten: Retail Banking, Investment Solutions en Corporate & Investment Banking. In Europa heeft de Groep vier thuismarkten (België, Frankrijk, Italië en Luxemburg) en BNP Paribas Personal Finance is de nummer één in kredieten aan particulieren. BNP Paribas ontplooit eveneens haar geïntegreerde Retail Banking model in de landen van het Middellandse Zeegebied, Turkije en Oost-Europa en heeft een belangrijk netwerk in het westen van de Verenigde Staten. Ook voor Corporate & Investment Banking en Investment Solutions is BNP Paribas toonaangevend in Europa, is ze sterk aanwezig op het Amerikaanse continent en bezit ze stevige en snelgroeiende posities in Azië en het Stille Oceaangebied.

www.bnpparibas.com

Persberichten Arval Belgium NV