Menu

A&C Solutions

www.ac-solutions.be

A&C Solutions

A&C Solutions BVBA is een gespecialiseerde distributeur in connectoren & power supply oplossingen. Vanuit de vestiging in Turnhout is A&C Solutions voornamelijk actief binnen de industriële automatisering, machine & apparatenbouw, E-mobility en LED-verlichting zowel op Benelux als Europees niveau. Binnen elk van deze markten werkt een team van specialisten die klanten bijstaat met kennis op het gebied van connectiviteits- en voedingsvraagstukken en technisch advies omtrent de juiste oplossing(en) voor elke toepassing.

A&C Solutions verdeelt een compleet assortiment ronde, rechthoekige en PCB connectoren van A-merk fabrikanten zoals Hummel, Higo, JST, Ilme, Zierick, Techno, Binder, Yamaichi en Shield. AC/DC, DC/DC, UPS power supply oplossingen van marktleider Delta Electronics en nichemerk Nextys vullen het aanbod verder aan. Iedere fabrikant binnen het portfolio van A&C Solutions is specialist binnen zijn vakgebied en aanvullend aan de rest.

Maatwerkdiensten zoals kabel assemblage, speciaal kabel en voorraadbeheer zorgen voor een juiste product & servicemix op maat van elke klant.

Meer informatie op www.ac-solutions.be, higoconnector.com, battmaster.eu

Persberichten A&C Solutions