Menu

Edpnet

www.edpnet.net

EDPnet is een onafhankelijke Internet Service Provider. De onderneming levert diensten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Rusland. Dankzij haar internationaal netwerk kan EDPnet snelle, goedkope en kwalitatief hoogwaardige internetdiensten aanbieden in alle landen waar ze actief is. Het dienstenpakket van EDPnet omvat o.a. ADSL, ADSL2+, SDSL, leased lines, glasvezel- en inbelverbindingen. EDPnet is verder gespecialiseerd in shared hosting, dedicated hosting, co-locatiehosting, streaming, domeinnaamregistratie, mobiele telefonie en hardware (modems, routers, …).

Sinds de oprichting in 1999 kent EDPnet een sterke groei en maakt ze van haar persoonlijke aanpak een troef in haar klantenrelaties. De algemene voorwaarden van EDPnet kregen de goedkeuring mee van consumentenorganisatie Test-Aankoop. Flexibiliteit loopt als een rode draad doorheen het EDPnet-verhaal. Het motto 'stretch the internet' is geen holle slogan; EDPnet biedt internetdiensten en -producten die de klant als gegoten zitten.

EDPnet telt momenteel bijna 60 voltijdse medewerkers verspreid over de commerciële en de technische dienst, boekhouding, development en marketing. Door de jaren heen werd tevens een resellerkanaal uitgebouwd, dat tot op vandaag meer dan 400 resellers telt.

EDPnet haalde in 2008 een omzet van meer dan 9.000.000 EUR. Voor 2009 wordt voorzien de kaap van 11.000.000 EUR te overschrijden.

Persberichten Edpnet

Er zijn momenteel geen persberichten beschikbaar.